Zangeres Manuela op wereldreis

Zangeres Manuela op wereldreis

De zangeres van D-Four and More, Manuela Stokhof, gaat datgene doen waar velen over dromen. Zij gaat een wereldreis maken waardoor haar (voorlopig) laatste optreden met D-Four op 8 maart a.s. zal zijn bij Brasserie Eleanor van Sir Franklin in Middelburg.

Voor de periode dat Manuela met haar vriend geniet van diverse andere culturen, wordt zij als zangeres vervangen door de ervaren zangeres Sanja Antonides. Met haar enigszins “omfloerste” en jazzy stem zal Sanja zeker een welkome aanvulling zijn op het repetoire van D-Four and More.

Zodra zij weer teruggekeerd is in het mooie Zeeland dan hopen we haar weer te mogen verwelkomen. Misschien houden we er dan 2 zangeressen aan over! Wij hopen beide dames samen ooit eens te kunnen begeleiden als D-Four and More.

Goede reis Manuela, geniet samen met je vriend van deze prachtige mogelijkheid, want diep in ons hart zijn we wel jaloers hoor voor zoveel dapperheid. En Sanja we zijn blij met je en wees zeer welkom bij D-Four and More!

Update: Manuela heeft besloten om na terugkomst van haar wereldreis een (hopelijk tijdelijke) muzikale pauze in te lassen. Ze wilt haar aandacht op andere persoonlijke zaken richten. Manu, houd ons in gedachten zodra je weer muzikale kriebels krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *